Head Coach Stijn Lekens

  • Headcoach & Oprichter Connect Personal Training

  • Fysiek Trainer Topsportschool Badminton

  • Bachelor Lichamelijke Opvoeding – Bewegingsrecreatie (Arteveldehogeschool)

  • Docent Vlaamse Trainersschool

  • Badminton: Heren Enkel

Sinds jongs af aan ben ik gepassioneerd door sport en bewegen. Het duurde dan ook niet lang voordat ik men eerste stapjes zette in de plaatselijke voetbalclub. Op 15 – jarige leeftijd heb ik de overstap gemaakt naar de badmintonsport. Door een jammerlijke val in het voetbal en de plotse switch van sport, ben ik geregeld geblesseerd uitgevallen.

Vanwege de vele blessures ben ik me verder gaan verdiepen in het menselijke lichaam via mijn studies lichamelijke opvoeding – bewegingsrecreatie en talloze bijscholingen.

Als oprichter van Connect Personal Training ben ik gespecialiseerd in Sportspecifieke training, Weight management, Blessurepreventie, Lifestyle Coaching & alles omtrent Badminton. Je kan bij me terecht voor allerhande doelstellingen. Dit kan gaan van onder andere afslanken, langer kunnen hardlopen, meer energie, fitter voelen, meer kracht tot pijnvrij bewegen.

Door de verschillende opleidingen, de passie voor bewegen en de ervaringen binnen de (top)sport kan ik voor u de ideale persoon betekenen die u zal sturen, coachen en opvolgen om uw (sportieve) doelstelling na te streven. De trainingen gaan door in de trainingsstudio Zwijnaardsesteenweg 54A , regio Gent of op locatie naar keuze.

Met oog voor jouw persoonlijkheid, eigenheid en sterktes zetten we de eerste stappen richting jouw doelstellingen!

Maak nu jouw vrijblijvende afspraak!

 

Personal Trainer Lies Blontrock

  • Personal Trainer Connect Personal Training

  • Bachelor Lichamelijke Opvoeding

  • Trainer B Volleybal

Gebeten door de sportkriebels , zelf actief als volleybalspeelster en -trainster in het West-Vlaamse Avelgem.

Met mijn passie voor sport en bewegen gekoppeld aan de reeds opgebouwde wetenschappelijke kennis bouw ik graag mee aan de verwezenlijking van jouw sportieve doelstellingen.

“Today is your opportunity to build the tomorrow you want”.

Maak nu jouw vrijblijvende afspraak!

 

Voedingsdeskundige Jana Camphens

Ik ben Jana Camphens, diëtiste en sportdiëtiste. Bij mij kan je terecht voor een volledige individuele begeleiding rond gezonde voeding, vermageren, voeding bij zwangerschap, hoge cholesterol, allergieën,.. Hiernaast ben ik ook gespecialiseerd in sportvoeding en kunnen zowel recreatieve, competitieve als topsporters bij mij terecht voor een optimale begeleiding. Ik werk niet met strenge diëten of standaard schema’s, maar er wordt gekeken welke voeding het best bij jouw gewoonten en voorkeuren past. Ook kan je bij mij een volledige analyse van de lichaamssamenstelling afnemen met behulp van de dexa-scan.

Contactgegevens:

www.dietistejanacamphens.com
tel: 0468 04 41 84
mail: dietistejanacamphens@gmail.com

Maak nu jouw vrijblijvende afspraak!