Getuigenissen

Connect personal training is niet zomaar een personal trainer in Gent.

Benieuwd wat onze klanten ervaren bij ons? Lees het hieronder!

Ik ben bijna 10 kg vetmassa kwijt sinds we gestart zijn met de PT Sessies. Ik ben hier zo blij mee, ook met de centimeters die ik heb verloren rond mijn buik en heupen. Dankzij Stijn kan ik eindelijk weer mijn broek van vroeger aandoen. Bedankt voor de vele zweetsessies, Stijn!

Nikki,
Vrouw traint haar lichaam bij personal trainer Gent

Stijn werkte een volledig persoonlijk programma uit op basis van mijn noden en doelstellingen. Onderweg kreeg ik heel wat bijsturing op vlakken waar het minder goed ging dit resulteerde in heel leuke trainingen met voldoende afwisseling.

Loïs,
vrouw traint in zaal met kettlebell bij personal trainer Gent

Stijn houdt rekening met je doelen en de mogelijkheden die je hebt. Daarnaast weet hij  je te motiveren en geeft ook extra uitleg zodat je weet wat er achterliggend achter zit. Daarbovenop zijn de trainingen ook heel gevarieerd, wat voor een leuke uitdaging zorgt. Keep doing what you do.

Joske,
Trainer traint vrouw met bal, personal trainer Gent

Stijn is de kok van de PT. Hij zorgt voor een recept op maat: geen vraag te veel, geen oefening te licht, en dat allemaal met een glimlach. Met andere woorden, een garantie op een gezonde geest in een gezond lichaam.

Evelien,

Ik kwam bij Stijn toe als beginner en ging weg met maar liefst 20 kg minder. Hij is heel toegankelijk, down to earth en zonder oordeel. Hierdoor was dit voor mij de ideale manier om te starten met krachttraining met de juiste begeleiding. Dankzij Stijn kwamen mijn doelstellingen terug heel dichtbij.

Annelies,

Ik wil je immens bedanken voor de steun en de tijd gedurende onze samenwerking Stijn. Dankzij jou voel ik me fitter en gezonder en die 10 kg die ik kwijt wou is er ook eindelijk af. Bedankt!!

Sandra,

Ik train intussen een 6 maanden en voel me fitter en sterker. Dankzij Stijn train ik frequenter en dit geeft mij energie voor een actievere levensstijl. Daarbovenop sukkel ik al jaren met een knieblessure, maar door Stijn is mijn knie niet alleen sterker, maar doet ze ook dagdagelijks minder pijn.

Ilse,
man traint jongeman in trainingszaal

Voor ik hier startte was mijn lichaamsbouw normaal maar ik begon kilo’s bij te komen. Na mijn sessies ben ik geen gewicht kwijt, maar de spiegel ziet er zoveel beter uit. Ik ben slanker, gespierder en voel me beter in mijn vel. Ik zou Stijn aan iedereen aanraden!

Jolien,

Connect Personal Training, jouw personal trainer in Gent

Ben je benieuwd naar meer? Volg ons dan snel op Facebook en Instagram.