Head Coach Stijn Lekens

Personal trainer traint jongeman
  • Headcoach & Oprichter Connect Personal Training

  • Voormalig Fysiek Trainer Nationaal Team Badminton

  • Bachelor Lichamelijke Opvoeding – Bewegingsrecreatie (Arteveldehogeschool)

  • Blood Flow Restriction Trainer

  • Specialiteit badminton: Heren Enkel

Sinds jongs af aan ben ik gepassioneerd door sport en bewegen. Het duurde dan ook niet lang voordat ik men eerste stapjes zette in de plaatselijke voetbalclub. Op 15 – jarige leeftijd heb ik de overstap gemaakt naar de badmintonsport. Door een jammerlijke val in het voetbal en de plotse switch van sport, ben ik geregeld geblesseerd uitgevallen.

Vanwege de vele blessures ben ik me verder gaan verdiepen in het menselijke lichaam via mijn studies lichamelijke opvoeding – bewegingsrecreatie en talloze bijscholingen. Als oprichter van Connect Personal Training ben ik gespecialiseerd in Sportspecifieke training, Weight management, Blessurepreventie, Lifestyle Coaching & alles omtrent Badminton. Je kan bij me terecht voor allerhande doelstellingen. Dit kan gaan van onder andere afslanken, langer kunnen hardlopen, meer energie, fitter voelen, meer kracht tot pijnvrij bewegen.

Door de verschillende opleidingen, de passie voor bewegen en met de ervaringen binnen de (top)sport kan ik voor u de ideale persoon betekenen die u zal sturen, coachen en opvolgen om uw sportieve doelstellingen na te streven. Met oog voor jouw persoonlijkheid, eigenheid en sterktes zetten we de eerste stappen richting jouw doelstellingen!

Maak nu jouw vrijblijvende afspraak!

 

Voedingsdeskundige Laura Van Durme

In 2014 behaalde ik mijn diploma voedings- en dieetkunde aan de KaHo Sint Lieven te Gent. In de twee jaar daaropvolgend schoolde ik mij bij tot diabeteseducator en sportdiëtiste.

Met het behalen van mijn diploma’s kon ik eindelijk van mijn passie mijn beroep maken. Gezonde voeding weet mij namelijk al lang te boeien, en ik stond dan ook te popelen om dit met anderen te kunnen delen op professioneel vlak.

Samen stellen we een gezond eetpatroon op, zodoende optimaal jouw doelstellingen te kunnen nastreven. Dit op basis van een gezonde gevarieerde voeding, met oog voor sportactiviteit, persoonlijke aandachtspunten en wensen. Geen strikte diëten dus, maar streven naar continuïteit én haalbaarheid op lange termijn.

Maak nu jouw vrijblijvende afspraak!