Sportspecifieke training op maat van jouw sport

Train je voor een specifiek doel? Twijfel je over de voorbereiding van het nieuwe seizoen? Wil je graag beter presteren binnen jouw sport? Met onze sportspecifieke trainingen sta je alvast een stapje dichter bij jouw doelstelling!

Sportspecifieke trainingen zorgen ervoor dat jij kan uitblinken in de sport die jij zelf beoefend. Door specifiek in te zetten op de spiergroepen, bewegingen en automatismes van het lichaam, ga je tijdens de uitoefening van je sport automatisch beter presteren. Sportspecifiek trainen is voor elke serieuze (top)sporter een must en zou deel moeten uitmaken van het basisprogramma. Het heeft zijn doelen reeds talloze keren bewezen in diverse sporten zoals o.a. voetbal, tennis, judo, badminton, padel, atletiek, squash, basketbal, boksen, en ga zo maar door.

Sportspecifiek trainen is ook zeer bevorderend voor het lichaam gezien het een gunstig effect heeft op het voorkomen van blessures en een versneld herstel na een eventuele blessure. Een belangrijk punt is wel dat de sportspecifieke krachttraining nooit de sport negatief mag beïnvloeden. Een sportspecifieke training is dus bedoeld als ondersteuning. Sportspecifieke krachttraining is een aparte expertise en zal de sporter, mits er juist getraind wordt, sterker, explosiever en krachtiger maken.

Benieuwd of jij hiervoor in aanmerking komt? Boek een intakegesprek en we bekijken alle mogelijkheden.

  • Sportspecifiek: in functie van jouw sportieve doelstelling
  • Resultaatgericht: de focus ligt 100% op het behalen van jouw sportgerelateerde resultaten
  • Op maat: Programma specifiek op maat van jouw sport en doelstelling
  • Duur: individueel bepaald
  • Online coaching
Boek nu!

Op zoek naar algemene informatie over personal training? Kijk dan hier.